Blogg

30. mar, 2019

Hei. Etter litt skuffende resultater i e-cup finalene i Italia har jeg kjørt NM på Hemsedal siste uka. Startet med DNF i storslalåmrennet, men fikk til et knallrenn i Super-G og ble norgesmester for andre gang.!!!😁 Endelig en opptur igjen etter en tung sesong etter fallet i Bormio. Avsluttet NM uka med en 4. plass i Utfor og en 3. plass i utfordelen i kombien der det ble DNF i slalåmdelen. Godt med noen gode renn mot slutten av sesongen. Nå blir det evaluering og avslutningssamling på Kvitfjell fram til påske. Mulig at det blir noen fis-renn på slutten av april også. 

Vi snakkes🙂🙂🙂

Stian.

4. mar, 2019

Hei. Etter flere avlysninger av worldcuprenn ble det endelig renn på Kvitfjell i helga. Ble en 37.plass i lørdagens utforrenn, mens det ble en liten opptur med 26. plass og sesongbeste i Super-G rennet søndag. Selv om det siste gearet mangler føles det som formen er på framgang igjen. Selv om det har blitt lite worldcuprenn i det siste så har jeg fått kjørt noen europacuprennn de siste ukene med tre toppp 6 plasseringer i utfor. Fortsetter denne uka med e-cup renn i Østerrike før det blir e-cup finaler i utfor og Super-G uka etterpå i Italia. Satser på en skikkelig avslutning på sesongen.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

25. jan, 2019

Heisann. Siden siste oppdatering har sesongen kommet godt igang. For min del har sesongstarten ikke svart til forventningene jeg selv hadde før sesongstart. Kun en plassering topp 30 (27. Val Gardena SG) før jul. Endte året med et skikkelig rundkast ut av super-g løypa i Bormio. Slapp unna med ei kraftig hjernerystelse og startet derfor det nye året med rehabilitering hjemme i Oslo. Har etterhvert kommet i gang og er akkurat nå i Chamonix i Frankrike og trener på ski i forkant av europacup-renn i Utfor i slutten av januar. Målet er å komme tilbake i World Cup så snart som mulig. Kroppen og hodet er helt i orden igjen og satser på å komme i rennform og få til en skikkelig avslutning av sesongen.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

15. nov, 2018

Heisann. Lenge siden siste oppdatering her på siden. Skyldes vel at det meste blir lagt ut på Instagram - https://www.instagram.com/stian.saugestad/ - her blir det stadig lagt ut bilder og videoer fra det jeg holder på med.

Neste uke starter sesongen med DH og SG i Lake Louise, Canada. Siden vi startet oppkjøringen i mai har det meste gått etter planen, både på barmark og ski. Vi er nå i Copper Mountain i Colorado, USA og nærmer oss slutten på ei fantstisk bra samling i skikkelig vintervær. Fått mange gode turer både på utfor og Super-G skia og føler at jeg begynner å bli klar for å starte rennsesongen. Målet er å ta nye steg oppover på listen i fartsdisiplinene og har trua på at det skal være mulig.

Vi snakkes.🙂🙂🙂

Stian

3. apr, 2018

Hei.

NM ble en nedtur i år. Sykdommen jeg pådro meg under turen til Andorra slapp ikke taket og NM ble kjørt med sykdom i kroppen. Dro hjem etter Super-G rennet for å blie frisk og ta en velfortjent påskeferie. Fikk noen dager på randoneski oppe i nord før det ble noen dager hjemme i trøndelag for å lade batteriene. Kroppen kjennes ok ut igjen og jeg er nå på tur til Åre for å kjøre SM i fart resten av uka. Satser på gode resultater der.

Resten av april består av samlinger og FIS-renn i Norge og Sverige før det blir barmarkssesong igjen.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂