22. nov, 2017

Lake Louise og Beaver Creek

Hei. Da er sesongen endelig i gang. Er på plass i Lake Louise, Canada og klar for første gjennomkjøring utfor i dag(onsdag). Har skal jeg kjøre Utfor på lørdag og Super-G på søndag. Satser på noen gode resultater i starten på sesongen. Neste uke flytter vi oss til USA og Beaver Creek der jeg skal kjøre Super-G og Utfor. Skal prøve å oppdatere her etterhvert....

Da er vi endelig i gang. Etter 3 dager med mye snø, regn og bløtt føre ble det endelig gjennomkjøring i utforløypa. Gikk veldig bra for min del med 16. beste tid!! Fikk til en stabil og god omgang uten store feil. Nå blir det å få til en minst like god omgang i lørdagens renn.

Da har vi flyttet oss til USA og Beaver Creek etter helgas renn i Lake Louise. Lørdagens utforrenn ble en liten nedtur etter en oppløftende treningsomgang. 53. plass ble ikke som jeg hadde håpet på. Ble for passiv kjøring og da går tida fort i dette selskapet. Men søndagens Super-G ble en skikkelig opptur. 18. plass fra startnr. 43 er jeg knallfornøyd med. Med tanke på at værforholdene ble værre og værre utover i rennet er jeg superfornøyd med kjøringa. Gjorde godt for selvtillitten og nå ser jeg fram til helgas renn i Beaver Creek.

Beaver Creek er gjennomført med litt blandet resultat. Kjørte ut i fredagens Super-G, men klarte å kjøre inn til 25. plass i lørdagens utforrenn!! Så alt i alt ble det ei god helg i BC. Neste blir Val Gardena 15.-16.12.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂