Blogg

3. apr, 2018

Hei.

NM ble en nedtur i år. Sykdommen jeg pådro meg under turen til Andorra slapp ikke taket og NM ble kjørt med sykdom i kroppen. Dro hjem etter Super-G rennet for å blie frisk og ta en velfortjent påskeferie. Fikk noen dager på randoneski oppe i nord før det ble noen dager hjemme i trøndelag for å lade batteriene. Kroppen kjennes ok ut igjen og jeg er nå på tur til Åre for å kjøre SM i fart resten av uka. Satser på gode resultater der.

Resten av april består av samlinger og FIS-renn i Norge og Sverige før det blir barmarkssesong igjen.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

20. mar, 2018

Hei

Da er vi tilbake i Norge etter å ha vært noen dager i Andorra og kjørt finalene i europacupen. Ble syk på turen og kjørte med feber i kroppen. Ikke helt opptimalt, men endte på en 19. plass i Super-G og 11. plass i Utforrennet. Ble nr. 8 i Utforcupen sammenlagt. Nå er vi på Hafjell og NM resten av denne uka. Håper at formen kommer seg og at jeg kan være med å kjempe om medajene også i år.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

12. mar, 2018

Hei.

Ei tøff uke på Kvitfjell er ved veis ende. Avsluttet med karrierebeste og en 11.plass i Super-G rennet i worldcupen!!! Knallavslutning på ei god uke for meg. Startet med 2xUtfor i europacupen der jeg endte på hhv. 7. og 8.plass i de to rennene. Liten nedtur i worlcup utforrrennet der det ble en 39.plass før det ble ei knallavslutning med 11.plass i Super-G rennet på søndag. Nå blir det europacupfinaler i Andorra i løpet av denne uka, før det blir NM på Hafjell uka deretter.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

20. feb, 2018

Hei

Knallstart på e-cup uka i fart i Sarntal, Italia. SEIER i det første utforrennet smakte godt. Fikk bekreftelse på at formen er på plass etter skadeavbrekket og satser på flere gode resultater videre utover uka. Utfor, kombi og 2xSG gjenstår før vi reiser hjemover til Kvitfjell.

Stian🙂🙂🙂

13. feb, 2018

Hei.

Da er jeg endelig tilbake i skibakken igjen etter krasjen i Kitzbuhel. To uker med rolig barmarkstrening før jeg kom meg på ski igjen for 1,5 uke siden. Forrige uke fikk jeg mange gode dager på ski i Kvitfjell før jeg kjørte to FIS-renn i GS i Wyller og Hakadal. Litt rusten GS form, men godt med en gjennomkjøring før neste runde med e-cup renn til neste uke. Reiser i dag til Reiteralm i Østerrike der jeg og resten av e-cup laget skal trene fram mot neste ukes fartsrenn i e-cupen i Sarntal, Italia. Her skal det kjøres 2xDH, 2xSG og kombi. Formen kjennes bra ut og satser på å få til noen gode resultater i ukene som kommer.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂