Blogg

20. mar, 2018

Hei

Da er vi tilbake i Norge etter å ha vært noen dager i Andorra og kjørt finalene i europacupen. Ble syk på turen og kjørte med feber i kroppen. Ikke helt opptimalt, men endte på en 19. plass i Super-G og 11. plass i Utforrennet. Ble nr. 8 i Utforcupen sammenlagt. Nå er vi på Hafjell og NM resten av denne uka. Håper at formen kommer seg og at jeg kan være med å kjempe om medajene også i år.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

12. mar, 2018

Hei.

Ei tøff uke på Kvitfjell er ved veis ende. Avsluttet med karrierebeste og en 11.plass i Super-G rennet i worldcupen!!! Knallavslutning på ei god uke for meg. Startet med 2xUtfor i europacupen der jeg endte på hhv. 7. og 8.plass i de to rennene. Liten nedtur i worlcup utforrrennet der det ble en 39.plass før det ble ei knallavslutning med 11.plass i Super-G rennet på søndag. Nå blir det europacupfinaler i Andorra i løpet av denne uka, før det blir NM på Hafjell uka deretter.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

20. feb, 2018

Hei

Knallstart på e-cup uka i fart i Sarntal, Italia. SEIER i det første utforrennet smakte godt. Fikk bekreftelse på at formen er på plass etter skadeavbrekket og satser på flere gode resultater videre utover uka. Utfor, kombi og 2xSG gjenstår før vi reiser hjemover til Kvitfjell.

Stian🙂🙂🙂

13. feb, 2018

Hei.

Da er jeg endelig tilbake i skibakken igjen etter krasjen i Kitzbuhel. To uker med rolig barmarkstrening før jeg kom meg på ski igjen for 1,5 uke siden. Forrige uke fikk jeg mange gode dager på ski i Kvitfjell før jeg kjørte to FIS-renn i GS i Wyller og Hakadal. Litt rusten GS form, men godt med en gjennomkjøring før neste runde med e-cup renn til neste uke. Reiser i dag til Reiteralm i Østerrike der jeg og resten av e-cup laget skal trene fram mot neste ukes fartsrenn i e-cupen i Sarntal, Italia. Her skal det kjøres 2xDH, 2xSG og kombi. Formen kjennes bra ut og satser på å få til noen gode resultater i ukene som kommer.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

22. jan, 2018

Hei. Da ble det en liten pause i skikjøringa etter å ha krasjet på utfortrening i Kitzbühel. Fikk en trøkk i leggen og ei lita hjernerystelse etter å ha gått i nettet i utgangen av Steilhang. Heldigvis ikke noe alvorlig og regner med å være på ski igjen i løpet av et par uker. Det har vært en hektisk start på det nye året. Startet i Wengen med e-cup renn i Super-G der det pga været ble gjennomført ett renn med en 15.plass som resultat. Fortsatte i Wengen med worldcup renn i utfor og kombi. Kjørte ut i utfordelen i kombien og endte på en 39.plass i utforrennet. Periodevis veldig bra kjøring, men gjør en del feil som koster tid. Uansett en kjempeopplevelse og nyttig erfaring å ta med seg videre. Deretter fortsatte vi til Kitzbühel og der startet det bra med en god første treningsomgang i min første tur i "Die Streif". Litt mye vær også i Kitzbühel så andre trening ble avlyst, mens det ble gjennomført en forkortet trening på dag 3. For min egen del ble den ekstra kort. Pga skaden ble det ikke noe Super-G og Utforrenn i Kitzbühel denne gang. Nå blir det å få leget leggen og være klar til nye renn i løpet av februar måned. Mye igjen av sesongen.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂