Blogg

22. jan, 2018

Hei. Da ble det en liten pause i skikjøringa etter å ha krasjet på utfortrening i Kitzbühel. Fikk en trøkk i leggen og ei lita hjernerystelse etter å ha gått i nettet i utgangen av Steilhang. Heldigvis ikke noe alvorlig og regner med å være på ski igjen i løpet av et par uker. Det har vært en hektisk start på det nye året. Startet i Wengen med e-cup renn i Super-G der det pga været ble gjennomført ett renn med en 15.plass som resultat. Fortsatte i Wengen med worldcup renn i utfor og kombi. Kjørte ut i utfordelen i kombien og endte på en 39.plass i utforrennet. Periodevis veldig bra kjøring, men gjør en del feil som koster tid. Uansett en kjempeopplevelse og nyttig erfaring å ta med seg videre. Deretter fortsatte vi til Kitzbühel og der startet det bra med en god første treningsomgang i min første tur i "Die Streif". Litt mye vær også i Kitzbühel så andre trening ble avlyst, mens det ble gjennomført en forkortet trening på dag 3. For min egen del ble den ekstra kort. Pga skaden ble det ikke noe Super-G og Utforrenn i Kitzbühel denne gang. Nå blir det å få leget leggen og være klar til nye renn i løpet av februar måned. Mye igjen av sesongen.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

23. des, 2017

Hei. Da ble det en liten juleferie. Siden siste innlegg her har vi vært å kjørt Worldcup i Val Gardena. Ble ingen opptur for min del da Super-G rennet ble avbrutt pga tåke 5 løpere før jeg skulle starte. Surt, men lite å gjøre med. I utforrennet fikk jeg ikke opp det rette giret og endte langt bak på 62. plass. Etter Val Gardena dro vi til Reiteralm, Østerrike for å kjøre 2xSG i europacupen. Det første rennet føltes kjøringa god ut, men det gikk ikke fort nok og det ble en 23. plass. I det andre rennet fikk jeg giret opp litt og passerte på 5. beste tid halvveis, men en stor feil på slutten ødela en god plassering. Ble 34 til slutt. Nå blir det noen rolige dager med julemat og barmarkstrening før det blir fullt trøkk i januar. Starter det nye året med å kjøre klassikerne i Wengen og Kitzbuhel. Det blir spennende.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

22. nov, 2017

Hei. Da er sesongen endelig i gang. Er på plass i Lake Louise, Canada og klar for første gjennomkjøring utfor i dag(onsdag). Har skal jeg kjøre Utfor på lørdag og Super-G på søndag. Satser på noen gode resultater i starten på sesongen. Neste uke flytter vi oss til USA og Beaver Creek der jeg skal kjøre Super-G og Utfor. Skal prøve å oppdatere her etterhvert....

Da er vi endelig i gang. Etter 3 dager med mye snø, regn og bløtt føre ble det endelig gjennomkjøring i utforløypa. Gikk veldig bra for min del med 16. beste tid!! Fikk til en stabil og god omgang uten store feil. Nå blir det å få til en minst like god omgang i lørdagens renn.

Da har vi flyttet oss til USA og Beaver Creek etter helgas renn i Lake Louise. Lørdagens utforrenn ble en liten nedtur etter en oppløftende treningsomgang. 53. plass ble ikke som jeg hadde håpet på. Ble for passiv kjøring og da går tida fort i dette selskapet. Men søndagens Super-G ble en skikkelig opptur. 18. plass fra startnr. 43 er jeg knallfornøyd med. Med tanke på at værforholdene ble værre og værre utover i rennet er jeg superfornøyd med kjøringa. Gjorde godt for selvtillitten og nå ser jeg fram til helgas renn i Beaver Creek.

Beaver Creek er gjennomført med litt blandet resultat. Kjørte ut i fredagens Super-G, men klarte å kjøre inn til 25. plass i lørdagens utforrenn!! Så alt i alt ble det ei god helg i BC. Neste blir Val Gardena 15.-16.12.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

4. nov, 2017

Hei. Forrige samling i Saas-Fee ble gjennomført som planlagt og jeg fikk kjørt mye GS og SG på gode forhold. Det ble også kjørt et Utforrenn, men dette ble litt amputert da det ble for dårlige forhold for utforkjøring. Fikk gjennomført en treningsomgang og ett renn der jeg endte på en 2.plass. Synd det ikke ble flere utforrunder, men greit å få kjenne på rennfølelsen igjen. Nå har jeg vært hjemme i Oslo litt over en uke og reiser på ny skisamling på mandag. Denne gang til Pitztal i Østerrike for mere fartstrening. På tide å begynne med å spisse formen fram mot worldcupstarten i Canada og USA om tre uker. Planlagt 10 dager i Pitztal før det blir avreise til Canada 20. november.

Vi snakkes.

Stian🙂🙂🙂

16. okt, 2017

Heisann. Da er jeg på plass i Saas Fee, Sveits for 14 dager på ski igjen. Hele e-cup laget er samlet for noen dager med mye fartstrening. Begynner å nærme seg sesongstart og nå blir det mye konkurranselik trening. Mulig at det blir å kjøre et FIS-renn i Utfor som arrangeres her i neste uke også. 

Stian🙂🙂🙂